Wat is er mogelijk


Wij trimmen katten geheel zonder narcose met alle liefde, aandacht en begrip zodat elke kat met een fijn gevoel naar huis gaat.

Wij werken enkel op afspraak.

 

Maar wat houd nou eigenlijk een trimbehandeling in?

Wij beginnen met het knippen van de nagels daarna start ik met de behandeling die we vooraf met de eigenaar heb gemaakt,

dat kan zijn; 

  • Enkel de klitten verwijderen, dit heet niet invasief trimmen van uw kat. Tijdens zo'n behandeling worden enkel de klitten/vilt plekken verwijd en de probleem gebieden aan gepakt zonder dat alle wol er uit gaat. 

 

  • Het ondwollen van uw kat dit kan zowel bij kort harige als (half)lang harige katten. Hierbij gebruik ik een kam techniek die ik heb  geleerd tijdens mijn opleiding en stage.

 

  • Het gedeeltelijk scheren van katten is ook een optie wat veel voorkomt bij katten vooral als ze het niet toelaten de buik te kammen terwijl dit wel nootzakelijk is in sommigen situaties kiezen we er bij voorzorg  al voor om de buik te scheren.

 

  •  Geheel scheren dit zal onze laatsten optie zijn. als een kat heel erg in de vilt zat zal die na een scheer beurt weer helemaal opbloeien. omdat ze zonder pijn kunnen bewegen.

 

  • En dan hebben we nog het wassen, als de kat het toelaat kan er ook nog gekozen worden voor wassen. dit kan alleen bij katten die het gewent zijn denk hierbij aan bepaalde rassen of als de kat naar show gaat. Als uw kat nog jong is dan raad ik altijd aan om hem een paar keer te wassen om de kat er mee in aanraking te laten komen een ongelukje op de bak is zo gebeurt.

 

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact op nemen.

Met 0612383881


Bommel een zwarte pers, komt elke twee maanden langs voor te kammen in de salon.

 


ik ben bij rommel thuis geweest voor een kitten behandeling,

tijdens zoon behandeling zal ik de vacht kammen nagels knippen en als de eigenaar niet bekend is met wassen zullen we dit samen doen.

 

een kittenbehandeling 7 tot 8 maanden zal ik een kleine bijdragen vragen van €15,-

en 9 tot 12 maanden €25,- mits der geen ernstige klitten aanwezig zijn


Poes heeft op de eerste oog een mooie vollen vacht maar ze had helaas klitten,

het komt wel eens voor dat er een kortharige kat moet worden geschoren.


Foto 1 was voordat hij in bad ging
Foto 2 eerste shampoo ronde (ontvetter)
Foto 3 tweede shampoo ronde (kleur)
Foto 4 laatse cremespoeling (volume)
Foto 5 laatse beetje drogen in het droog hok
Foto 6 nog niet helemaal droog maar hij is weer mooi schoon.